Selecteer een pagina

Je bedrijf beter vindbaar in 4 stappen

Met de SEO Management “goed gevonden” methode
j

Tekstschrijver

 

 

U

SEO

 

 

Backlinks

 

 

l

Bloggen

 

 

 Tekstschrijver

Het meest belangrijke om goed gevonden te worden door zoekmachines is unieke, relevante content. Als tekstschrijver is het de kunst om content te schrijven die aansluit bij de zoekopdracht en waarin de juiste keywords zijn verwerkt. Hier is een zoekwoordenonderzoek voor nodig. Google wil namelijk dat de persoon die de zoekopdracht geeft zo snel mogelijk van de juiste informatie wordt voorzien.

Dit is de eerste stap om je website hoger in Google te krijgen

  SEO

Pas als de website is voorzien van unieke content kan er gestart worden met de tweede fase van het zoekmachine optimalisatie proces. Ook wel SEO of search engine optimization genoemd. Bij dit proces wordt iedere afzonderlijke pagina voorzien van de juiste codering. Dit gebeurt in het niet zichtbare gedeelte van de bezoekers. Deze methode is zeer effectief. Voor de meeste websites is dit voldoende om een notering op de eerste pagina te bewerkstellingen. Vooral lokaal zijn hier zeer goede resultaten mee te bereiken.

Dit is de tweede stap in het optimalisatieproces

 Bloggen

Door structureel te bloggen over website gerelateerde onderwerpen krijg je meer relevante content en activiteit op je website. Google ziet hierdoor je website als waardevol. Waardevolle websites voor bezoekers worden door Google hoger in de zoekresultaten getoond. Ook blogs moet je voorzien van belangrijke zoekwoorden en SEO titels

Het schrijven van blogs op je website zonder dat deze goed geoptimaliseerd is, draagt niet of nauwelijks bij aan een betere vindbaarheid.